Internet (digitalni) marketing

Marketing tehnike su se, sa pojavom Interneta i njegovom brzom ekspanzijom,  bitno promenile. Sada svako ima jedinstvenu priliku da uz vrlo niske troškove, prilično efikasno promoviše neki proizvod ili uslugu ciljnoj grupi potrošača. Sve to u samo nekoliko sekundi i nekoliko klikova!

Marketing za proizvođače vina i rakije

Marketing za proizvođače vina i rakije

Marketing na Internetu se sastoji od različitih strategija i tehnika koje koriste Internet kao medij za poslovne komunikacije i podršku ostvarivanja marketinških ciljeva. Koristi pristup kakav nudi direktni marketing, ali snažno oslonjen na rast i razvoj savremenih telekomunikacija i informatičku tehnologiju. U neku ruku, u pitanju je pravi interaktivni direktni marketing.

Korišćenjem Internet marketinga moguća je duboka i precizna fragmentacija tržišta. U konačnom ishodu, praktično je omogućen prelazak sa masovnog na mikromarketing.

Sama činjenica da je Internet, praktično, jedna ogromna oglasna tabla (sa nekoliko milijardi postavljenih oglasa – sajtova) dovodi nas do toga da je potrebno dodatno se angažovati kako bi i Vaš „oglas“ bio vidljiv što širem krugu ljudi.

Svim klijentima nudimo niz načina za oglašavanje na svetskoj mreži:

  • Google AdWords
  • Facebook, Instagram… oglasi na društvenim mrežama
  • SEO (Search Engine Optimization – optimizacija web sajta za bolje pozicioniranje na internet pretraživačima)
  • E-mail marketing
  • Oglašavanje na domaćim portalima

Tradicionalni marketing

Naravno, radimo i sve ono što spada u oblast tradicionalnog marketinga. Grafički dizajn, priprema i izrada flajera, afiša, monografija, oglasa, audio i video spotove… Iskusni saradnici i vrhunska oprema omogućavaju nam produkciju visokog kvaliteta.

Javite nam se da porazgovaramo o načinu saradnje koji će Vama najbolje odgovarati.