Naši prijatelji su pravi prijatelji. Sa njima sarađujemo na mnogo načina. Zato osećamo potrebu da neke od njih predstavimo i Vama:

037info.net - Internet portal Kruševac
037info.net je nezavisni kruševački web portal. Mesto gde možete saznati sve o Kruševcu: vesti, privreda, galerija, kultura, sport, besplatni oglasi, chat… Mi smo najstariji „živi“ kruševački Internet portal. Svakodnevno smo na Internetu sa Vama još od 12.03.2004.
Hosting-Srbija
Hosting-Srbija je deo posla kojim se bavi Agencija LOTIS. Dugi niz godina rada u oblasti informacionih tehnologija i veliki broj zadovoljnih komitenata su iza nas. Oko 250 urađenih prezentacija i na stotine hostinga koji su na našim serverima potvrda su znanja, posvećenosti i kvaliteta…
Hosting-Srbija
Kruševac PRESS je prvi zvanično registrovan privatni Internet medij u Rasinskom okrugu, Internet novine i regionalni portal za građane okruga. Naši ciljevi i zadaci su da prikupljamo i distribuiramo proverene informacije, i bavimo se istraživačkim novinarstvom…
CINK
„Centar za istraživačko novinarstvo Kruševac“ (CINK) je nevladino i neprofitno udruženje. Osnovano je 2015. godine radi ostvarivanja ciljeva u oblasti informisanja, medija, istraživačkog novinarstva, upotrebe novih medija, kulture, obrazovanja, promocije demokratije i civilnog društva.
Gradjevinski centar
Projektni biro GRAĐEVINSKI CENTAR radi projekte za sve vrste objekata. Projektovanje rade na savremenim računarima sa 3D prikazom budućeg objekta. Inženjering, ugovaranje izvođenja radova, nadzor, tehnički prijem, legalizacija, dizajn enterijera
Agiazma - klesarska i kamenorezačka radionica
AGIAZMA je klesarska i kamenorezačka radnja iz Bele Vode, koja već generacijama unazad od belovodskog peščara stvara izuzetna dela: ikonostase, rozete, nadgrobne spomenike, svete prestole, žrtvenike, stubove, podove, fasade, portale, arkade…
Slavonik - oprema za mužu

Firma SLAVONIK primarno radi uvoz i prodaju polovnih i novih sistema za mužu, muzilica, izmuzišta, uređaja za hlađenje mleka i sredstava za higijenu opreme i vimena. Preduzeće ima stručni tim koji servisira i popravlja sve pomenute sisteme i uređaje.

Ordinacija HRAST dr Popović još od 2012. godine pruža usluge svih vrsta ultrazvučih pregleda. Ultrazvučni pregledi se obavljaju na najsavremenijim aparatima. Ultrazvučne preglede i dijagnostiku rade najbolji lekari u Srbiji za pojedine specijalnosti.
Rasinski parlament

Rasinski parlament je Internet stranica koja ima za cilj da na ravnopravan način, bez potenciranja ili “zamračivanja” pojedinih političkih organizacija, prikaže stranačke aktivnosti u Rasinskom okrugu. Jedini smо u Rasinskom okrugu koji poštuju razliku u mišljenju i realno prate politički život!

ALpress

ALpress je Internet portal Aleksinca koji radi u okviru Radio Aleksinca. Od samog početka svog rada trude se da budu vrlo aktivni u svom okruženju i da svoje slušaoce ne iznevere. Iako su mala radio stanica, ambicije su im velike – žele da postanu vodeći medij u Aleksincu.

Radio Koprijan
Radio Koprijan je radio stanica koja „pokriva“ teritoriju opština Doljevac, Žitorađa, Merošina, ali se čuje i dalje niz Južnu Moravu. Internet regionalni portal za građane tog kraja takođe funkcioniše. Osnovni ciljevi i zadaci su informisanje građana, ali ima i dosta zabavnih sadržaja.
Atletski klub Kruševac

Atletika je i pre II svetskog rata bila prisutna u Kruševcu. Svake nedelje, na igralištu Cara Lazara, održavana su takmičenja u trčanju, bacačkim i skakačkim disciplinama. Aprila 1948. godine osnovana je Atletska sekcija 14. Oktobar koja je imala 164 člana Tako je krenulo sa kruševačkom atletikom…