Nalivnik za vino (zaštićeno ime je drop stop) je mali dodatak ritualu služenja vina. Pogodan je kao propagandni materijal za vinarije, ugostitelje i one koji su u poslu sa vinom na bilo koji način. Naravno, i za sve firme koje žele da svojim saradnicima poklone nešto praktično i zanimljivo. Mogu se koristiti tokom cele godine – nisu sezonskog karaktera kao neki drugi propagandni materijali.

To su fleksibilni diskovi koji se primenjuju u ugostiteljstvu i služe da se spreči podlivanje vina pri sipanju iz boce. Ovaj proizvod se pokazao kao veoma praktičan, ali i kao marketinški vrlo zanimljiv. Na njemu je moguća štampa, i tako predstavlja idealan medij za promociju vinarije, ugostiteljskog objekta ili firme.

Iz našeg dosadašnjeg iskustva i saradnje sa većim brojem vinarija ovaj vid promocije se pokazao kao jako dobar. Ima više razloga, a izdvojićemo nekoliko. Proizvod je jeftin, marketinški vrlo efikasan i može se koristiti neograničen broj puta. Praksa pokazuje da mnogi posetioci ugostiteljskih objekata vole da ovakav nalivnik „ponesu“ sa sobom kao mali suvenir za kućnu upotrebu.

Posetite našu online prodavnicu
i pogledajte šta nudimo.

Naša ponuda

U našoj proizvodnji i ponudi ih trenutno imamo u dva oblika i u tri dimenzije. Nalivnike kružnog oblika radimo u dimenzijama Ø70mm, Ø75mm i Ø86mm. Pravougaone nalivnike radimo u formatu kreditnih ili ID kartica: 54 x 86mm, blago zaobljenih uglova. Radimo ih u nekoliko boja. Na nalivnicima se, prema potrebi, radi i štampa, u jednoj boji ili u punom koloru. Za porudžbine veće od 5000 komada cenu i rokove za isporuku dogovaramo zasebno. Za slučaj potrebe, spremni smo da uradimo i odgovarajuća promotivna pakovanja za manji broj komada. O tome se možemo dogovarati, a uslovi zavise od Vaših konkretnih zahteva.

Neki od do sada urađenih nalivnika Ø75mm

Neki od do sada urađenih nalivnika

Neki od predloga za nalivnike Ø86mm

Neki od predloga za nalivnike u punom koloru

Pravougaoni nalivnici 54 x 86mm

Pravougaoni nalivnici 54 x 86mm – neka ovo bude vaša vizit karta

Boje i dimenzije nalivnika za vino

Ponuđene boje (za nalivnike u boji) koje su trenutno u opticaju se mogu videti na slici ispod. Napomena: zavisno od tržišta materijala nekada nije moguće nabaviti neku od boja.

Moguće boje nalivnika (na kojima se dalje može štampati u jednoj boji)

Moguće boje nalivnika (na kojima se dalje može štampati u jednoj boji)

Dimenzije nalivnika u ponudi

Dimenzije nalivnika u ponudi

Pakovanje nalivnika

Izrađene nalivnike pakujemo u kartonske kutije po 100 komada u svakoj, ili na drugi način – po dogovoru sa Vama. Ako se traži neko specifično pakovanje, o tome se dogovaramo posebno. Za porudžbine veće od 5000 komada cenu i rokove za isporuku dogovaramo zasebno

Bela kartonska kutija za 100 komada nalivnika

Bela kartonska kutija za 100 komada nalivnika

Posebnu pogodnost u ovoj ponudi predstavlja činjenica da možemo ponuditi i delimičnu kompenzaciju. Ovo se odnosi na vinarije i plaćanje jednog dela računa kroz vina (po prethodnom dogovoru).

Kutijice i omoti

U ponudi imamo kutijice i omote za manji broj nalivnika (od 1 do 10 komada). Iz razloga efikasnosti štampe, minimalna serija za izradu kutijica je 300 komada. Za omote to nije slučaj – nema ograničenja, možemo uraditi i jedan komad ako je to zahtev.

Univerzalne kutijice za 1 do 10 nalivnika Ø75mm

Univerzalne kutijice za 1 do 10 nalivnika Ø70mm ili Ø75mm

Namenski rađena kutijica za 1 do 10 nalivnika

Namenski rađena kutijica za 1 do 10 nalivnika

Neki od ranije rađenih omota za nalivnike

Neki od ranije rađenih omota za nalivnike

Uzorci i cene

Ako Vas zanimaju veće količine, na zahtev ćemo na Vašu adresu poslati poštom uzorke onoga što smo ranije radili. Tako ćemo Vam olakšati odluku i izbor. Uz to, na Vaš zahtev ćemo poslati i cenovnik.

Za manje količine i za neoznačene nalivnike (bez štampe na njima) tu je naša online prodavnica.

Ako oko ove ponude imate nekih dodatnih pitanja za nas, spremni smo da na njih odgovorimo u svakom trenutku. Za tu priliku nam se možete javiti preko stranice za kontakt ili direktno.