Nalivnik za vino (zaštićeno ime je drop stop) je mali dodatak ritualu služenja vina. Pogodan je kao propagandni materijal za vinarije, ugostitelje i one koji su u poslu sa vinom na bilo koji način. Naravno, i za sve firme koje žele da svojim saradnicima poklone nešto praktično i zanimljivo. Mogu se koristiti tokom cele godine – nisu sezonskog karaktera kao neki drugi propagandni materijali.

To su fleksibilni diskovi koji se primenjuju u ugostiteljstvu i služe da se spreči podlivanje vina pri sipanju iz boce. Ovaj proizvod se pokazao kao veoma praktičan, ali i kao marketinški vrlo zanimljiv. Na njemu je moguća štampa, i tako predstavlja idealan medij za promociju vinarije, ugostiteljskog objekta ili firme.

Iz našeg dosadašnjeg iskustva i saradnje sa većim brojem vinarija ovaj vid promocije se pokazao kao jako dobar. Ima više razloga, a izdvojićemo nekoliko. Proizvod je jeftin, marketinški vrlo efikasan i može se koristiti neograničen broj puta. Praksa pokazuje da mnogi posetioci ugostiteljskih objekata vole da ovakav nalivnik „ponesu“ sa sobom kao mali suvenir za kućnu upotrebu.

Posetite našu online prodavnicu
i pogledajte šta nudimo.

Naša ponuda

U našoj proizvodnji i ponudi ih trenutno imamo u dva oblika i u tri dimenzije. Nalivnike kružnog oblika radimo u dimenzijama Ø75mm i Ø86mm. Pravougaone nalivnike radimo u formatu kreditnih ili ID kartica: 54 x 86mm, blago zaobljenih uglova. Radimo ih u nekoliko boja. Na nalivnicima se, prema potrebi, radi i štampa, u jednoj boji ili u punom koloru. Za porudžbine veće od 5000 komada cenu i rokove za isporuku dogovaramo zasebno. Za slučaj potrebe, spremni smo da uradimo i odgovarajuća promotivna pakovanja za manji broj komada. O tome se možemo dogovarati, a uslovi zavise od Vaših konkretnih zahteva.

Neki od do sada urađenih nalivnika Ø75mm

Neki od do sada urađenih nalivnika Ø75mm

Neki od predloga za nalivnike Ø86mm

Neki od predloga za nalivnike Ø86mm

Pravougaoni nalivnici 54 x 86mm

Pravougaoni nalivnici 54 x 86mm – neka ovo bude vaša vizit karta

Boje i dimenzije nalivnika za vino

Ponuđene boje (za nalivnike u boji) koje su trenutno u opticaju se mogu videti na slici ispod. Napomena: zavisno od tržišta materijala nekada nije moguće nabaviti neku od boja.

Moguće boje nalivnika (na kojima se dalje može štampati u jednoj boji)

Moguće boje nalivnika (na kojima se dalje može štampati u jednoj boji)

Dimenzije koje su u ponudi

Dimenzije i oblici koji su u ponudi

Pakovanje nalivnika

Izrađene nalivnike pakujemo u kartonske kutije po 100 komada u svakoj, ili na drugi način – po dogovoru sa Vama. Ako se traži neko specifično pakovanje, o tome se dogovaramo posebno. Za porudžbine veće od 5000 komada cenu i rokove za isporuku dogovaramo zasebno

Bela kartonska kutija za 100 komada nalivnika

Bela kartonska kutija za 100 komada nalivnika

Posebnu pogodnost u ovoj ponudi predstavlja činjenica da možemo ponuditi i delimičnu kompenzaciju. Ovo se odnosi na vinarije i plaćanje jednog dela računa kroz vina (po prethodnom dogovoru).

Kutijice i omoti

U ponudi imamo kutijice i omote za manji broj nalivnika (od 1 do 10 komada). Iz razloga efikasnosti štampe, minimalna serija za izradu kutijica je 300 komada. Za omote to nije slučaj – nema ograničenja, možemo uraditi i jedan komad ako je to zahtev.

Univerzalne kutijice za 1 do 10 nalivnika Ø75mm

Univerzalne kutijice za 1 do 10 nalivnika Ø75mm

Namenski rađena kutijica za 1 do 10 nalivnika

Namenski rađena kutijica za 1 do 10 nalivnika

Neki od ranije rađenih omota za nalivnike

Neki od ranije rađenih omota za nalivnike

Uzorci i cene

Ako Vas zanimaju veće količine, na zahtev ćemo na Vašu adresu poslati poštom uzorke onoga što smo ranije radili. Tako ćemo Vam olakšati odluku i izbor. Uz to, na Vaš zahtev ćemo poslati i cenovnik.

Za manje količine i za neoznačene nalivnike (bez štampe na njima) tu je naša online prodavnica.

Ako oko ove ponude imate nekih dodatnih pitanja za nas, spremni smo da na njih odgovorimo u svakom trenutku. Za tu priliku nam se možete javiti preko stranice za kontakt ili direktno.