nalivnik i
Nalivnik

Nalivnik i omoti su urađeni za Vinograde i vinariju Miletić iz Oparića. Serija crnih nalivnika sa zlatnom štampom i omoti u sepija stilu su spremni za promotivne aktivnosti. Nalivnik i omot za ponos!

Ovu vinariju svi u Srbiji su upoznali, prvenstveno, preko vinograda. Njihovo i grožđe njihovih kooperanata je bukvalno podiglo mnoge vinarije u Srbiji. Već decenijama kvalitetno grožđe iz Levča završava u bocama najpoznatijih srpskih vinarija.

Međutim, ova kuća, takođe, več dosta dugo proizvodi i svoja vina. U ponudi je, u ovom momentu, šest etiketa. Radi se tamjanika, chardonnay, sauvignon blanc, rose, merlot i cabernet sauvignon. Ukusi su različiti, ali mi preporučujemo merlot.

nalivnik iSortno vino, 100% merlot iz sopstvenih zasada, 12 meseci u bariku. Plemenito vino koje odiše elegantnim i nežnim tonovima. Tamno crvene rubin boje sa purpurnim odsjajem.

Preovlađuju arome voća: crna ribizla, trešnja, kupina, višnja. U pozadini slojeviti i jasni tonovi vanile i čokolade. Izuzetan balans kiselina daje svežinu i sočnost. Tanini su nežni, baršunasti, a sa notama hrastovine daju dugu i upečatljivu završnicu. Snažnog je tela i ima ozbiljan potencijal za odležavanje.

Naravno, preporučuje se uz jela od crvenog mesa, masnije ribe jačeg ukusa, testenine sa crvenim sosom i zrele sireve. Sadrži čak 15% alkohola.

Vrlo ozbiljno vino koje će mnogima za koje su Miletići nepoznanica biti iznenađenje. Živeli!