novi nalivnici

Vinarija Tonković je uradila novi logotip, a stigli su i novi nalivnici. Novi logo je bio dobar povod da se uradi i nova serija nalivnika za vino koji će na sebi nositi taj logo. Promenjena je i tipografija, pa je važno da publika počne da se navikava na nove grafičke elemente iz ove vinarije. Novi nalivnici će pomoći.

Vinarija koja proizvodi vina isključivo od sorte kadarka, po čemu je jedinstvena, iz Bačke na vinsko tržište šalje tri etikete. To su Fantazija, Rapsodija i Rosé.

U pitanju su ozbiljna, elegantna i vrlo pitka vina sa karakterističnim sortnim tonovima. Za ovu priliku ćemo izdvojiti Rapsodiju. To je vino koje se proizvodi u samo par hiljada boca, od grožđa sa odabranih lokacija. Nosi Decanter-ovu bronzu. Odležava u novim hrastovim buradima zapremine 300 litara. Odustajanje od klasičnog barrique-a je bilo namerno i planski izvedeno, a rezultat je odličan. Sa oko 13.5% alkohola i svežinom koju poseduje, ovo vino će za stolom lako ispratiti jaču, masniju i začinjeniju hranu: od pačetine, do divljači. Na stolu će se naći i novi nalivnici…