Proizvodnja za vinariju Trivanović

Proizvodnja nalivnika je nastavljena… Uradili smo novu seriju: nalivnik i kutijica za vinariju Trivanović iz Šida. Vinarska kuća sa kojom sarađujemo već dosta dugo. I ranije smo za njih radili propagandni materijal, a pre par godina smo uradili i sajt. Očigledno je da su Trivanovići zadovoljni našim uslugama, jer saradnju nastavljamo i produbljujemo na razne načine.

Vinarija Trivanović je, verovatno, najbrže rastuća na srpskom tržištu u poslednjim godinama. Sa ozbiljnom sirovinskom bazom (50-ak hektara sopstvenih zasada pod vinovom lozom) i širokom paletom vina u dve linije (basic i premium) nailaze na sve bolji odziv publike. Čitavu priču su pratile i ozbiljne nagrade za vina koja proizvode. Osvojili su lepe medalje u Beču i Sofiji.

U ponudi imaju (od berbe do berbe) od 12 do 16 etiketa. Dosta toga smo bili u prilici da probamo, a naša preporuka je moćni Shiraz limited. Po malo neočekivano za obronke Fruške gore, ali Ivan i Brka imaju shiraz kakav se retko sretne. Kako je sorta relativno malo zastupljena u Srbiji, ovo vino od Trivanovića je prava poslastica.