Podrum Pavlović

Podrum Pavlović iz Rače je naš novi klijent. Za njih smo radili nalivnike i kutijice i tako ih opremili propagandnim materijalom pred nastupajuće praznike.

Podrum Pavlović je porodična vinarija i nastavak generacijske tradicije vinogradarstva i vinarstva. Od 2011. godine podižu nove zasade i kreću sa ozbiljnom proizvodnjom namenjenom tržištu. Strast i uživanje koji su uloženi u proizvodnju oseća se i u vinima.

Vinarija u ponudi ima dve crvene etikete: „Istina“ i „Priča“. Obe su klasična kupaža Cabernet Sauvignon-a i Merlot-a (obe su 60% – 40%), ali se razlikuju u tehnologiji. „Istina“ se radi u inox sudovima, dok je „Priča“ odležala 9 meseci u bariku. I upravo „Priča“ bi bila naša preporuka iz ove vinarije.

Vino ima sve odlike sorti od kojih je napravljeno, ali se ističe snaga Cabernet-a i mirnoća Merlot-a. Proverena kupaža je još jednom pokazala svoje vrednosti. U ovom slučaju imamo vino sa izuzetnim ličnim pečatom vinara, ali i izraženim regionalnim karakteristikama. Još jednom je Šumadija pokazala da može da pruži mnogo kad se radi o najpoznatijim internacionalnim sortama. Domaće suvo meso i stariji sir bi bili odličan par uz „Priču“. A ona teče dalje…

U najavi je i jedna bela etiketa iz berbe 2018. Radi se o Sauvignon Bllanc-u koji će se na tržištu pojaviti pod etiketom „Akord“.

Pavlovićima želimo sve najbolje u daljem radu i još mnogo dobrih i uspešnih berbi.