Dve serije novih nalivnika, za dve vinarije. U sred ovogodišnje berbe grožđa, u periodu godine kad vinarije imaju posla preko glave. To još jednom dokazuje da vinari misle o marketingu u svakom trenutku. A naš deo posla je da im u tome pomognemo izradom kvalitetnih i atraktivnih nalivnika za vino…

Ovog puta smo uradili nalivnike za jednog starog klijenta podrum Đorđević, ali i za jednog novog: boutique vinarija Imperator. Obe serije su, po želji klijenta, rađene na crnoj podlozi. Jedna sa srebrnom, druga sa zlatnom bojom u štampi.

Kao i uvek, nadamo se da će nalivnici iz naše proizvodnje biti od velike pomoći u marketinškim aktivnostima „na terenu“.

Nismo bili u prilici da probamo vina koja radi Imperator, ali možemo da kažemo koju reč o podrumu Đorđević. Vinogradi ove kuće se nalaze na lokaciji Begovac, u župskom selu Gornji Stupanj. Svoja vina rade isključivo od sopstvenog grožđa, i tržištu nude četiri etikete: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Rose (merlot) i Cabernet Sauvignon & Merlot.

Poslednje pomenuto vino je naša preporuka. Vino visokih intenziteta i odličnog sklada, voćno i prijatnih tanina. Obavezno probati!