Spasić
Sajt

Vinarija Spasić od pre par dana ima novu verziju sajta. Osim osnovnih podataka o vinariji i galerije fotografija i video materijala, na sajtu postoji i prodavnica. U njoj se mogu (online) naručiti i kupiti sva vina iz vinarske kuće Spasić u kojima vinoljupci uživaju već decenijama.

Sa strane tehnologije, sajt je rađen već uobičajenim metodama: CMS koji je dorađen po zahtevima klijenta, uz tzv. „custom“ dizajn. Želja klijenta je bii savremeni izgled i sve funkcije koje zahteva današnje okruženje.

Teško je izdvojiti vino za preporuku koje dolazi iz ove binarske kuće. Iz jednostavnog razloga: sva vina su vrhunska! Ipak, možda je najnovija etiketa ono što vredi da se izdvoji: Aždaja.

Aždaja je tamjanika u barik varijanti, rađena zahtevnom sur-lie tehnologijom. “Aždaja” je Milanov omaž ocu Đorđu, koji je ime dobio po svecu koji je pobedio aždaju. U njegovoj posveti koju možete pročitati na etiketi rečeno je mnogo više i ne postoji bolji zaključak priče o tamjanici, o Župi, o snazi tradicije, porodice i ljubavi, od te Milanove posvete ocu…

Vino sa ozbiljnih 13.4% alkohola, ali i izuzetno pitko. Puno sorte, puno tela i puno veselja. Vino koje ne može nikoga da ostavi ravnodušnim.