vinariju Despotika
Nalivnik

Vinarija Despotika iz Smederevske Palanke se od samog početka rada izdvajala svojim marketinškim pristupom. Od naziva vina, preko dizajna etiketa, sve do najsitnijih detalja. Sve to je uvek bilo realizovano sa uspehom. I naši proizvodi su postali deo ove uspešne priče. Ovih dana smo isporučili seriju drop stopova sa logotipom Despotike. Klasično elegantna crna podloga i fini ne prenaglašen bordo – crveni logo.

Inače, iz vinarije Despotika se može preporučiti dosta toga, Ali, naš adut za ovu priliku je, svakako, prokupac pod etiketom Zmajeviti.

U zvaničnom opisu ovog vina stoji sledeće: „Sortna aromatika kod prokupca je izražena crvenim bobičastim voćem, začinima i zrelim notama džema od šipka. Ukus u ustima je zaokružen odležavanjem u srpskom hrastu koji dodaje kompleksnost i karakter. Telo je somotski glatko i završnica mekana i duga.“ Možemo da dodamo samo da se radi o vrlo kvalitetnom vinu, specifičnom i zanimljivom – treba ga probati. Posebno ga preporučuje i prihvatljiva cena koja je više nego odgovarajuća za ponuđeni kvalitet vina.